Részletifzetés szabályzat

Részletifzetés szabályzat

Általános információk

A VIBE Fesztivál szervezője, a Vibe Events Management SRL korlátozott ideig lehetőséget kínál a VIBE Fesztivál bérlet részletfizetéses vásárlására a jelen Szabályzat előírásainak megfelelően és az alábbi feltételek mellett.

A részletfizetés kizárólag az online vásárolható “VIBE Pass - plata in rate - havi részletfizetés” jegykategóriára érvényes. A jegy vásárlása kizárólag kártyás fizetéssel történik, a vásárlónak érvényes betéti- vagy hitelkártyával kell rendelkeznie. 

“VIBE Pass - plata in rate - havi részletfizetés” bérlet a fesztivál egész idejére belépést biztosít, 0. nap (2023.július 05.), 18 órától kezdődően és jogában áll a rendezvény teljes ideje alatt a fesztivál területén tartózkodni (július 10., 10 óráig). Ezen típusú jegy önmagában nem biztosít belépést a VIP Zóna és a Kemping területére.

Részletek összegei:

Teljes ár: 396 ron + kezelési költségek 

Részletfizetés folyamata

A vásárló 4 egyenlő értékű havi részlet befizetésével vásárolhatja meg a bérletét. Az 1. részlet befizetésére 2023. március 01. és 2023. március 25. között van lehetőség, a www.vibefestival.ro oldalon. 2023. március 25. után már nem lesz lehetősége csatlakozni a programhoz.  

Az 1. részlet befizetésével a vásárló lefoglalja a bérletet és elfogadja a VIBE Fesztivál hivatalos Szabályzatát, valamint a Részletfizetés szabályzatát is. A vásárló az 1. részlet befizetésével elfogadja, hogy a Bilete.ro (S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL), a VIBE Fesztivál jegyszolgáltatója a további három hónapban automatikusan levonja a következő részlet összegét a megadott érvényes betéti- vagy hitelkártyáról.

A 2. részlet áprilisban, a 3. részlet májusban, a 4. részlet júniusban esedékes. Az 1. részlet befizetésének dátuma, meghatározza a további részletek befizetésének az esedékességét. Amennyiben a vásárló március 1-én fizeti be az 1. részletet, a 2. részletet április 1-én, a 3 részletet május 1-én és a 4. részletet június 1-én kell befizetnie, tehát a következő hónap ugyanazon napján. Amennyiben a vásárló mind a 4. részletet befizeti, a 4. részlet sikeres befizetése után e-mailben megkapja a bérletét.

Részletfizetési problémák / részletfizetés elmaradása

Az 1. részlet befizetése után a további három részlet összegét a Bilete.ro (S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL) jegyszolgáltató automatikusan fogja levonni a vásárló megadott betéti- vagy hitelkártyáról.

Amennyiben valamely részlet esedékességkor a megadott betéti- vagy hitelkártyáról valamilyen ok folytán (technikai problémák, fedezethiány stb. – amely teljes mértékben a vásárló vagy a vásárló betéti- vagy hitelkártya kibocsátójának a felelőssége) nem tudja levonni a részletet a jegyszolgáltató, a következő 2 napon a betéti- vagy hitelkártya megterhelésére újabb kísérletet tesz. Amennyiben ezek után sem tudja a részletet a jegyszolgáltató levonni, az esedékes részlet a következő hónap részletéhez adódik hozzá. Tehát ha a 2. részlet nem kerül befizetésre áprilisban, akkor az hozzáadódik a 3. részlethez májusban. Amennyiben májusban sem kerül befizetésre a 2. és 3. részlet, hozzáadódik a júniusi 4. részlet összegéhez.

Amennyiben a vásárló júniusban, a részletfizetés utolsó dátumán,  a 4. részletet, illetve elmaradás esetén az elmaradt részleteket, nem fizeti be a jegyvásárlása semmissé válik, a foglalt bérletet nem kapja meg. Az addig befizetett összegeket a Vibe Events Management SRL visszatartja és nem szolgáltatja vissza a vásárlónak, továbbá a bérletet sem igényelheti.

A vásárló minden tranzakció elvégzése után e-mailben értesül arról, hogy a tranzakció sikeres volt vagy sikertelen. Amennyiben sikertelen kötelessége a tranzakciót megismételni.

Példa:

●   A vásárló 2023. március 12-én befizeti a bérlet első részletét.

●   A Bilete.ro jegyszolgáltató, 2023. április 12-én automatikusan levonja a vásárló betéti- vagy hitel kártyájáról a 2. részlet összegét.

    ●   Amennyiben a betéti- vagy hitelkártya visszautasítja az összeg levonását (technikai problémák, fedezethiány stb. okán – amely teljes mértékben a vásárló vagy a vásárló betéti- vagy hitelkártya kibocsátójának a felelőssége), a Bilete.ro jegyszolgáltató április 13-án és 14-én is több alkalommal megpróbálja levonni az összeget.

       ●     Amennyiben ezen próbálkozások során sem sikerül levonni a részlet összegét, annak befizetésére április folyamán már nem lesz lehetőség. A 2. részlet összege hozzáadódik a májusi, 3. részlet összegéhez.

●   A Bilete.ro jegyszolgáltató, 2023. május 12-én automatikusan levonja a vásárló betéti- vagy hitelkártyájáról a 3. részlet összegét, illetve a 2. részlet összegét, amennyiben az nem került előzőleg befizetésre

    ●   Amennyiben a betéti- vagy hitelkártya visszautasítja az összeg levonását (technikai problémák, fedezethiány stb. okán – amely teljes mértékben a vásárló vagy a vásárló betéti- vagy hitelkártya kibocsátójának a felelőssége), a Bilete.ro jegyszolgáltató május 13-án és 14-én is több alkalommal megpróbálja levonni az összeget. Amennyiben ezen próbálkozások során sem sikerül levonnia a részlet összegét, annak befizetésére május folyamán már nem lesz lehetőség. A 3. részlet összege hozzáadódik a júniusi, 4.  részlet összegéhez.

●   A bilete.ro jegyszolgáltató, 2023. június 12-én ismét automatikusan levonja a vásárló betéti- vagy hitel kártyájáról a 4. részlet összegét. – illetve a 2. részlet/3. részlet összegét, amennyiben azok nem kerültek előzőleg befizetésre

    ●   Amennyiben a betéti- vagy hitelkártya visszautasítja az összeg levonását (technikai problémák, fedezethiány stb. okán – amely teljes mértékben a vásárló vagy a vásárló betéti- vagy hitelkártya kibocsátójának a felelőssége), a Bilete.ro jegyszolgáltató június 13-án és 14-én is több alkalommal megpróbálja levonni az összeget. Amennyiben ezen próbálkozások során sem sikerül levonnia a részlet összegét, a részletfizetés érvénytelennek minősül, a jegyvásárlás semmissé válik, a foglalt bérletet a vásárló nem kapja meg. Az addig befizetett összegeket a Vibe Events Management SRL visszatartja és nem szolgáltatja vissza a vásárlónak, továbbá a bérletet sem igényelheti.

 

Részletfizetés megszakítása

Amennyiben a vásárló az első vagy több részlet befizetése után nem kívánja folytatni a részletfizetést, a Vibe Events Management SRL visszatartja az addig befizetett összegeket és nem szolgáltatja vissza a vásárlónak,  továbbá a bérletet sem igényelheti.

Záró rendelkezések:

A  Vibe Events Management SRL nem vállal felelősséget azon díjakért amelyeket a betéti- vagy hitelkártya kibocsátója számol fel.

A Vibe Events Management SRL nem vállal felelősséget azon problémákért amelyek akadályozhatják a részletfizetés folyamatát és a vásárló vagy a vásárló betéti- vagy hitelkártya kibocsátója felel értük.

A Vibe Events Management SRL fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan módosítsa ezen szabályzatot. A módosítások a közzététel pillanatában hatályba lépnek.

A részletfizetés első részletének befizetésével a vásárló elfogadja, hogy ha megszakítja a részletfizetés folyamatát akkor az addig befizetett összegeket a Vibe Events Management SRL visszatartja, és nem szolgáltatja vissza a vásárlónak, továbbá a bérletet sem igényelheti.

A részletfizetés 1. részletének befizetésével a vásárló elfogadja, hogy ha a 4. részlet befizetésének utolsó határidejéig nem fizeti be 4. részletet, illetve az elmaradás esetén az elmaradt részleteket, jegyvásárlása semmissé válik, a foglalt bérletet a vásárló nem kapja meg. Az addig befizetett összegeket a Vibe Events Management SRL visszatartja és nem szolgáltatja vissza a vásárlónak, továbbá a bérletet sem igényelheti.

Az 1. részlet befizetésével a vásárló lefoglalja a bérletet és elfogadja a VIBE Fesztivál hivatalos Szabályzatát, valamint a Részletfizetés szabályzatát is.